روش نگهداری ساقه های آلوئه ورا چگونه است؟ ما در این بخش از وب سایت ایران آلوئه ورا تخصصی ترین مرکز خرید فروش برگ آلوئه ورا عمده ، ژل آلوئه ورا عمده و پودر آلوئه ورا عمده قصد داریم تا به شما بگوییم که چگونه میتوانید از ساقه های آلوئه ورا نگهداری کرده و آنها را رشد کرده و هرس و جوانسازی کنید چرا که در بخش وبلاگ مان بارها اشاره کرده ایم که این گیاه خاص چه خواصی برای پوست ، چروک ها ، سیستم ایمنی ، مو ، معده ، چاقی و غیره دارد.
21 نکته خاص و گفته نشده از روش نگهداری ساقه های آلوئه ورا
1-اول از همه باید بدانید که آلوئه ورا ها از خانواده ی کاکتوس ها بوده و دقیقا باید همچون کاکتوس از آنها مراقبت کرد.
2-در روش نگهداری ساقه های آلوئه ورا حتما باید حواستان باشد که ریشه مهم ترین بخش گیاه بوده و تمرکز اصلی شما باید گلدان و خاک آن باشد.گلدان آلوئه ورا حتما باید عمیق و سنگین باشد چرا که زمانی که بزرگ باشد و ارتفاع گرفت میتواند از ریشه کنده شده و حتی گلدان را بشکند پس در انتخاب گلدان بسیار دقت کنید.
3-در فصل بهار و تابستان باید حتما در محیط بیرون قرار گیرد ( البته آفتاب مستقیم نباشد و در سایه قرار بگیرد تا بتواند عملیات فتوسنتز و انرژی گیری را گرفته تا در فصل زمستان بتوانید در محیط خانه از آن نگهداری کنید )
4-این را بدانید که آلوئه ورا زمانی حالش خوب است و میتوان رشد آنرا خوب دانست که از سر رشد کرده و مدام ارتفاع بگیرد.
5-آلوئه وراهای پیر کاملا مشخص می شوند هم از لحاظ ساختاری و هم قهوه ای شکل شده و و از نوک برگ کم کم سیاه می شوند.
6-پس هر ساقه ای که متوجه شیم پیر شده است از گلدان کنده و آنها را در گلدان دیگری می کاریم و یا استفاده میکنیم تا از سر گیاه رشد به خوبی انجام شود.
7-یادتان باشد در انتخاب آلوئه ورایی که میکارید دقت کنید.مثلا آلوئه ورای خوراکی در واقع رنگ سبز مایل به طوسی داشته و آلوئه وراهای غیر خوراکی قهوه ای رنگ هستند.
8-برای بردین ساقه ی پیر شده حتما حتما از چاقویی که قبلش با الکل تمیز شده است ، استفاده کنید و اگر از قیچی استفاده کنید قطعا به این گیاه آسیب می زنید.
9-در نکات مهم مربوط به روش نگهداری ساقه های آلوئه ورا حتما باید در بریدن و هرس این گیاه دقت لازم را بکنید. مثلا برای بریدن ساقه حتما از انتها اقدام کنید طوری که به ریشه و ساقه ی اصلی آسیب وارد نشود.
10-اگر به دنبال پوستی شفاف و لطیف هستید از همین ساقه ی بریده شده میتوانید پوست آنرا برش داده و مغز و ژل داخل آنرا هر شب به پوست خود مالیده تا صبح بماند و صبح آنرا با آب سرد بشورید.توجه کنید که اصلا در طول روز از آن برای پوست استفاده نشود چرا که علاوه بر نداشتن تاثیر کافی میتواند حتی به شما در اثر تابش آفتاب آسیب نیز وارد کند.
11-به شدت این ساقه ها و ژل درونش برای سوختگی تاثیر مستقیم دارد پس بعد از بریدن ساقه های پیر شده حتما ژل درون آنرا که همچون پنیر پیتزا کش می آید ، استفاده ی خوراکی کنید.
12-میتوانید ژل درآورده شده را در یخچال گذاشته و در ترکیب با سایر نوشیدنی از آن استفاده کنید.فقط توجه کنید ژل ها را باید در یک مشما و پلاستیک قرار داده و بدون پوست روی آن باشد.
13- همانطور که گفته شد از آنجایی که آلوورا از دسته ی کاکتوس ها می باشند بنابراین نیاز به آبیاری زیادی نبوده تا گیاه از بین نرود و بیشتر خاکش باید خشک باشد.اگر در مناطق خشک هستید هر 15 روز آب دهید و اگر در مناطق مرطوب هستید هر 20 روز به این گیاه آب بدهید.
14-یکی از مهم ترین نکات این است که آلوئه وراهای خوراکی در پهلویشان تیغ دار بوده و اینها خوراکی هستند و اگر در پهلویش تیغ نبود آنها خوراکی نیستند.
15-جنس گلدان حتما سفالی بوده و اگر پلاستیکی باشد به دلیل عدم تبخیر آب درون خاک ، حالت قلیایی پیدا کرده و همیشه گیاه شما پژمرده و بدون رشد خواهد بود.
16-شاید یکی دیگر از مهم ترین اقدامات در روش نگهداری ساقه های آلوئه ورا فراهم کردن دمای مناسب است.بهترین دما برای رشد آلوئه ورا بین 24 تا 35 درجه خواهد بود.
17-برای پاک کردن غبار روی ساقه های آلوئه ورا حتما از دستمال تمیز مرطوب استفاده کنید و از روغن و پارافین خودداری کنید چرا که راه های تنفسی گیاه را میبندید و اینگونه جلوی رشد آنرا می بندید.
18-سعی کنید هر ماه یکبار به اندازه ی حدود 2 الی 3 گرم کود مایع را در آب مخلوط کرده و به گیاه بدهید و فقط از اول بهار تا آخر تابستان و هرگز در فصل های دیگر اینکار را نکنید.
19-اگر به روی ساقه ی گیاه شما حالت دانه های قهوه ای بود نشان دهنده ی آفتاب زیاد است و اگر حالت کپک روی آن مشاهده کردید نشون دهنده ی رطوبت زیاد است و اگر حالت پژمرده بود نشان دهنده ی کود زیاد است.
20-سعی کنید در محیط هایی باشد که به دور از وجود حشراتی مثل زنبور باشد.
21-به هیچ وجه سم پاشی و آبیاری نکنید.
ما در این بخش 21 نکته ی گفته نشده از روش نگهداری ساقه های آلوئه ورا را برای شما گفته ایم.چنانچه شما نیز نکاتی خاص و مهم در رشد و هرس این گیاه خاص میدانید در انتهای این صفحه برای ما کامنت کنید.
برگرفته شده از آموزش های صابر بابایی